بازیهای رایانهای ضد ایرانی و ضد شیعی در لابهلای انبوهی از بازیهای داخلی و خارجی توزیع میشود و نوجوانان بدون آگاهی در میان شخصیتهای بازی، غرق شده و انبوهی از نمادها در ضمیر ناخودآگاهشان قرار میگیرد.
به گزارش موعود وقتی مروری بر بازیهای رایانهای خارجی داشته باشیم در میان آن بازیهای ضد شیعی و ضد اسلامی مشاهده میشود تا جایی که در نمایشگاههای مختلف اروپا هم این نوع بازیها به نمایش عمومی درمیآید و به نوعی انگیزه اسلامهراسی را ایجاد میکند.
شرکت مطرح تولیدکننده بازیهای ویدئویی «یوبی سافت» از بازی جدید ضد ایرانی خود با نام لیست سیاه در نمایشگاه بینالمللی بازیهای ویدئویی پردهبرداری کرد. «یوبیسافت» (Ubisoft) سومین شرکت بزرگ تولیدکننده بازیهای ویدئویی در جهان است که سری جدید از مجموعه بازیهای ویدئویی «اسپلینترسل» (Splinter Cell) با نام «لیست سیاه» (Blacklist) را در جریان کنفرانس مایکروسافت در نمایشگاه ۲۰۱۲ بازیهای ویدئویی E3 معرفی کرد.
موضوع داستان این بازی که در مرز ایران و عراق رخ میدهد، از این قرار است که کشورهای منطقه (ایران و عراق) که از سالها جنگ و اشغال آمریکا در منطقه به ستوه آمدهاند تمام منابع خود را برای دادن اولتیماتوم به آمریکا جمع میکنند و به آمریکا میگویند یا نیروهای خود را خارج کند یا با عواقبش روبرو خواهد شد و ما جنگ را به شما میدهیم. دولت آمریکا که منافع خود در منطقه را در معرض خطر میبیند جاسوس و مأمور ویژه خود به نام فیشر را به مرزهای ایران و عراق و کردستان اعزام میکند تا سرکرده تروریستها را شناسایی و از بین ببرد.
نکته قابل توجه در این بازی صحبت کردن برخی از شخصیتهای بازی و حتی خود فیشر به زبان فارسی است و فیشر با نیروهای ایرانی نیز درگیر میشود. چندی پیش هم بازی میدان نبرد ۳ روانه بازار شد که در آن نیروهای آمریکایی به تهران حمله میکنند. به نظر میرسد جنگ روانی و رسانهای علیه ایران با تولید بازیهایویدئویی و فیلمهای هالیوودی ضدایرانی وارد فاز جدیدی شده است.
بازی ضد اسلامی با نام «Doodle God» نعوذ بالله یعنی «خدای ابله» برای گوشیهای همراه آندروید طراحی شده است. در آرم اصلی این بازی رایانهای نماد چشم جهانبین را درون هرم گذاشته شده است. در این بازی رایانهای به وسیله عناصر چهارگانه(که از نمادهای کابالیستی هستند) باید کاربر ایده خود را طراحی کند که این امر به نوعی زیر سوال بردن قدرت خداوند در آفرینش جهان است به این معنی هر کسی میتواند با عناصر چهارگانه جهانی را بیافریند.
استفاده از نام حضرت علی(ع) بر روی لباس تروریست داستان
همچنین بازی شیطانی Resident Evil 4 که در سال ۲۰۰۵ به همت شرکت Capcom و در سال ۲۰۰۶ به همت شرکت sierra عرضه شد، به نوعی به ترویج شیطانپرستی میپردازد. شیطانی بودن این بازی با توجه به سیاست و خط مشی جهانیان چندان تعجب آور نیست چیزی که ما را به تعجب میآورد، فروش نسخههای مختلف و حتی دوبله این بازی در کشورمان است، حتی این بازی با آرم و نشان بنیاد بازیهای رایانهای ایران به فروش میرسد.
هزاران هزار بازی دیگر در جعبه بازیهای رایانهای وجود دارد که به نوعی سعی دارند کاربران مسلمان را از اسلام و شیعهبودنشان دور کنند و بسیاری از اهداف و دینهای بیهودهشان را جایگزین آن کنند. حال در این میان متولیان بازیهای رایانهای مطرح میشود که با کمکاریهایشان عرصه را برای دشمن بیشتر کردهاند.
متولیان بازیهای رایانهای در ایران باید گوش به زنگ باشند که دوران سختی را سپری میکنند، دورانی که روز به روز دشمن با غفلت مسئولان دست به کار شده و هر روز بازیهای رنگین و جذابی را با اهداف شیطانیشان راهی بازارها میکنند.
آنها در بازیهایشان، از نام و القاب پیامبران و امامانمان در جایگزین تروریسمها استفاده میکنند تا به نوعی شخصیتهای این بزرگان را تخریب کنند. همچنین استفاده از نمادهای شیطانپرستی و فراماسونی با ظرافت تمام در بازیهای رایانهای از دیگر نکات مهمی است که در این بازیهای رایانهای مشاهده میشود.
متولیان امر باید گوش به زنگ باشند و بدانند که بازیهای رایانهای مهمترین ابزاری است که به نوعی میتواند در انتقال فرهنگ و نابودی آن مؤثر باشد، بنابر این تخصیص اعتبارات مناسب به حوزه بازیهای رایانهای و تولید بازیهای با کیفیت از جمله مباحثی است که باید مدنظر قرار گیرد.
منیع: صدای شیعه